Fontos információk a tanévkezdéshez

Javítóvizsga időpontja: 2018. augusztus 30. (csütörtök) 8 óra

A hivatalos tankönyvosztás szeptember 3-án az első tanítási napon lesz. A tankönyveket az osztályfőnököktől kapják meg a tanulók. Amennyiben előbb szeretnék átvenni a tankönyveket, lehetőséget biztosítunk az átvételre 2018. augusztus 29-én (szerda) 10 – 18 óráig a földszinti földrajz és történelem teremben.

A 1-8. évfolyamnak az állam ingyenesen biztosított tankönyveket és munkafüzeteket. Tanév végén a tankönyveket le kell adni az iskolában (a munkafüzeteket nem). Kérjük, hogy nagyon vigyázzanak a könyvekre év közben, ezért megóvásuk érdekében átlátszó fóliával kössék be, és arra írják rá a gyermek nevét.

A tanévnyitó ünnepély 2018. augusztus 31-én (pénteken) 17 órakor lesz az iskolában (a tanulók számára a megjelenés a házirendben meghatározottak szerint ünneplő ruhában történjen). A tanévnyitó ünnepély után elköszönünk Kozmáné Kovásznai Mária igazgatónőtől nyugdíjba vonulása alkalmából. Aki szeretne személyesen is elköszönni az Igazgatónőtől (régi tanítványok, szülők…), ott megteheti.

Értesítjük a kedves szülőket, hogy az 1. osztályos gyermekek évnyitóra való gyülekezése hagyományainknak megfelelően a zöld óvoda melletti iskolai teremben 16.45 órától.
(Megközelíthető a Vak Bottyán utca felől.)

Kérjük a gyerekeket, hogy bizonyítványukat hozzák magukkal! A bizonyítványokat szülői aláírással kérjük vissza.

Első tanítási nap szeptember 3. (hétfő). Ezen a napon kell leadni az osztályfőnöknél a tanévnyitó ünnepélyen megkapott nyilatkozatokat (kitöltve, aláírva). Kérjük, feltétlenül jelezzék az étkezési igényeket, ha ezt a szolgáltatást szeptember 4-től igénybe kívánják venni.

3-án, hétfőn a konyha még nem üzemel, 4 tanóra lesz megtartva, utána a tanulók hazamennek.

Reméljük, hogy közös munkával kiegyensúlyozott, sikeres tanévet tudunk biztosítani gyermekének!

Tisztelettel: Kozmáné Kovásznai Mária, igazgató sk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.