Önkormányzati Hivatal

Kedves Olvasó!

Szeretettel köszöntjük a Siófoki Közös Önkormányzati Hivatal (Siófoki KÖH) Siójuti Kirendeltségének honlapján. Kérem, engedjék meg, hogy röviden bemutassam a kirendeltség működését:

A kirendeltségen a feladatellátásban 2 fő köztisztviselő vesz részt, továbbá 1 fő jegyzői referens Siófokon látja el Siójut Község Önkormányzatát érintő feladatokat, a képviselő-testület munkatervében foglaltaknak megfelelően a siójuti képviselő-testületi ülésein.

Helyben intézhető ügytípusok: önkormányzati adóhatósági feladatok (adó végrehajtási feladatok kivételével), a szociális igazgatási feladatok és az anyakönyvvezetői feladatok ellátása, a képviselő-testület működésével kapcsolatos napi feladatok és a polgármester hatáskörébe tartozó napi ügyintézés elősegítése, a pályázatok előkészítése, adminisztráció, iktatás, a kirendeltség feladat és hatáskörébe tartozó statisztikai adatszolgáltatás és ügyfélfogadás.

Weboldalunkat böngészve betekintést nyerhetnek a kirendeltség működésébe, megtalálhatják és letölthetik az ügyintézés során használt nyomtatványokat. Tájékozódhatnak az ügyfélfogadás rendjéről, a képviselő-testület összetételéről, működéséről, a megalkotott rendeletekről.

Bízom benne, hogy a közzétett információkkal hozzájárulhatunk a minél gördülékenyebb ügyintézéshez is, amely szintén az Önök kényelmét szolgálja.

Tovább a hivatali ügyintézéshez